2017 Yılı En Çok Satan 10 Kitap – BuMesele

2017 Yılı En Çok Satan 10 Kitap

Yeni yılın ilk günlerinden hepinize merhaba.

Geçtiğimiz yıl “En Çok Satan 10 Kitap” listemiz gibi bu yıl da en çok satan, en çok yorumlanan ve en beğenilen kitaplarını listeliyoruz.

1- Huzursuzluk-Zülfü Livaneli; yayınlandığı günden beri listemizde yer alan kitap yıl içerisinde en çok satan kitabı.2- 1984-George Orwell; en çok satanlar listemizin iki numarasında bir başyapıt var.

3- Şeker Portakalı- Jose Mauro De Vasconcelos; küçük büyük her yaştan kuyucuya hitap eden kitap listemizin üç numarasında.

4- Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu-Stefan Zweig; Türkiye’de en çok okunana yazarlardan olan Stefan Zweig tüm yıl en çok okunanlarda en az bir kitabı ile yer almıştı.

5- Hayvan Çiftliği- George Orwell; sevilen yazarın en çok bilinen ikinci eser Hayvan Çiftliği de çok beğenildi ve bu yıl çok okundu.

6- Başlangıç-Dan Brown; yazarın takipçileri kitap çıkar çıkmaz okumaya başladı. Ekim ayından beri çok satan kitap, satış rakamları ile kısa sürede en çok satanlar listesindeki yerini aldı.

7- Simyacı-Pablo Coelho; yazarın en çok bilinen eseri çok satanlar listesinde yedi numarada.

8- Küçük Prens-Antoine De Saint Exupery; tüm yıl çok satanlar listemizde yer alan kitap bu yılın da en sevilen kitaplarından oldu.

9- Olağanüstü Bir Gece-Stefan Zweig; iki kitabı ile listeye giren ikinci yazar Zweig.

10- Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali; ölümsüz eser, geçtiğimiz ayki yerini koruyor.

Aylık listelerimizi 2018 yılında da tüm kitapseverler ile olacak. Sevgiler…

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.