2019 Eurovision’da Madonna Fırtınası – Ãœlkelerin Sahneye Çıkış Sırası Belli Oldu – Son GeliÅŸmeler – BuMesele

2019 Eurovision’da Madonna Fırtınası – Ãœlkelerin Sahneye Çıkış Sırası Belli Oldu – Son GeliÅŸmeler

2019 Eurovision Şarkı Yarışmasına yaklaşık bir ay kalmışken, kayda değer bulduğumuz bazı gelişmelerle karşınızdayız.

Bu geliÅŸmelere geçmeden önce büyük izleyici anketimizi sizlere bir kez daha hatırlatalım. EÄŸer videomuzu 30 Nisan 2019’dan önce izliyorsanız anketimize katılmak için hala ÅŸansınız var. Açıklama kısmındaki linke tıklayarak favori ÅŸarkılarınız için oy kullanabilir ve sizlerin oylarıyla ÅŸekillenecek olan “izleyici favorileri” listesine katkıda bulunabilirsiniz.

Bu hatırlatmanın ardından işte karşınızda 2019 Eurovision hakkındaki en heyecan verici gelişmeler. İyi seyirler.

Dünyaca ünlü ÅŸarkıcı Madonna’nın 18 Mayıs’taki finalde sahneye çıkıp 2 ÅŸarkı seslendirmesi bekleniyor. Åžarkılardan biri bu yaz piyasaya çıkacak olan 14. stüdyo albümünün çıkış ÅŸarkısı olacak.

Madonna Tel Aviv’de konuk sanatçı olarak sahneye çıkarak, 2016’da Stockholm’de sahneye çıkan Justin Timberlake’ten sonra, Eurovision’u renklendiren uluslararasi şöhrete sahip ikinci Amerikalı ÅŸarkıcı olacak. Bu durum her geçen sene daha büyük bir olay haline gelen Eurovision’un, ABD’deki bilinirliliÄŸini arttırması açısından da önemli bir geliÅŸme.

Ä°sviçre’nin Eurovision temsilcisi Luca Hanni, Eurovision’un resmi kanalında yayınlanan bir videoda, bu seneki yarışmada sergileyeceÄŸi performans hakkında ipuçları verdi. Åžarkıcı söz konusu videoda “She got me” isimli hareketli ÅŸarkısının dans figürlerini öğretirken görülüyor.

Avrupa’nın dört bir yanında hazırlıklar ve tanıtım konserleri devam ederken, Ä°srail’de de Eurovision sahnesinin yarışmaya hazır hale getirilmesi için çalışmalara baÅŸlandı. Sahnenin Nisan ayı bitmeden tam olarak hazır hale getirilmesi planlanıyor.

14 ve 16 Mayıs’ta yapılacak yarı finallerde ülkelerin sahneye çıkış sıraları da belli oldu. Kıbrıs temsilcisi Tamta, ÅŸarkısı Replay ile birinci yarı finalde sahneye çıkan ilk ÅŸarkıcı olacak ve 2019 Eurovision maratonunun açılışını yapacak. Ä°ÅŸte karşınızda sahneye çıkış sırasında göre tüm ülkeler.

Videomuzu izlediğiniz ve yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler! Yeni videolarda görüşmek üzere. Hoşçakalın!

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.