2020 Yaz Dizileri BaÅŸlıyor! – BuMesele

2020 Yaz Dizileri Başlıyor!

Bu yılın başına kadar izleyicileri ekranlara kilitleyen diziler salgın nedeniyle ani bir şekilde sezon finali yapmak zorunda kaldılar. Birkaçı çevrim içi bölümler çekmeye devam etse de Haziran ayı itibariyle yerlerini yaz dizilerine bırakmak durumunda kaldılar.

Salgın sonrası normalleşme sürecinin de başlamasıyla kanallar yaz dizileri için hazırlıklara başladı. Bakalım her gün artan vaka sayıları, arada aniden çıkarılan sokağa çıkma yasakları ve hastalığın seyri bu seneki yaz dizilerinin kaderini nasıl etkileyecek?

Sözü çok uzatmadan işte karşınızda sizler için derlediğimiz 2020 yaz dizileri! İyi seyirler!

ATV’nin 15 Haziran Pazartesi akÅŸamı yayınladığı “GençliÄŸim Eyvah” adlı komedi dizisi 2 saat 20 dakikalık bir bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin oyuncu kadrosunda Levent Ãœlgen, Cengiz Bozkurt ve Günay KaracaoÄŸlu baÅŸta olmak üzere birçok baÅŸarılı isim yer alıyor. Aynı sokakta birbirine rakip iki kebapçı olan Zekeriya ve Arif’in, yıllar sonra ortaya çıkan bir çocuk meselesi nedeniyle yapmak zorunda kaldıkları iÅŸbirliÄŸi, ilk bölümde izleyicilerin beÄŸenisini topladı.

Fox TV geçen yaz “Her Yerde Sen” dizisi ile bir hayli ön plana çıkmıştı. Kanal bu yaz da iki iddialı yapım ile geri dönüyor. Bunlardan biri 26 Haziran 2020 Cuma akÅŸamı ekranlara gelecek olan “Bay Yanlış”. Dizinin baÅŸrollerinde, 2017 yazında Dolunay dizisinde birlikte rol alan Özge Gürel ve Can Yaman var. Can Yaman’ın Erkenci KuÅŸ dizisi ile birlikte ününe ün katması, kısa bir süre önce kırdığı potları yapımcılara çabuk unutturmuÅŸ olacak ki, Yaman’ın her yaz ekranlara bir yaz dizisi ile gelme geleneÄŸini bozdurtmadı.

Kanalın iddialı diÄŸer dizisi de baÅŸrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı, 1 Temmuz 2020 ÇarÅŸamba akÅŸamı ekranlara gelecek olan “Sen Çal Kapımı”. Dizide bursu kesilen, eÄŸitimine devam etmek için para bulmaya çalışan bir kız ve kestiÄŸi bursu geri vermeyi ÅŸartlara baÄŸlayan zengin ve yakışıklı bir adam var. Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer aldıkları son projelerde istedikleri baÅŸarıyı bulamamışlardı. Bakalım 2020 yazı bu ikili için bir dönüm noktası olabilecek mi?

GeçtiÄŸimiz yaz Her Yerde Sen dizisinde rol alan Furkan Andıç bu yaz da 9 Temmuz PerÅŸembe akÅŸamı Kanal D ekranlarında baÅŸlayacak olan “Çatı Katı AÅŸk”adlı dizide yer alacak. YiÄŸit Kirazcı, Nilay Deniz ve Ezgi Åženler’in de rol aldığı dizi, sıcak bir mahalle ortamında, minik bir yalanla geniÅŸ bir aileye dahil olan AteÅŸ ve Yasemin’in yaÅŸadıklarını konu alacak.

Kanal D’nin diÄŸer bir dizisi de “Yeni Hayat”. Temmuz ayı gibi yayınlanması düşünülen ancak henüz tam tarihi belli olmayan dizinin baÅŸrollerinde daha çok Kiraz Mevsimi ve Halka dizilerinden bilinen Serkan ÇayoÄŸlu ile Kara Sevda ve Çarpışma dizilerinden hatırlayacağınız Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. BaÅŸlangıçta nefretle birbirine yaklaÅŸan Adem ve Yasemin’in evli olmaları aşık olmalarına engel olamayacak.

Sizce bu yazın en çok tutan dizisi hangisi olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.