2020 Trollerin Yılı mı Olacak? Rusya’nın Eurovision Temsilcisi Little Big “Uno” ile Karşımızda – BuMesele

2020 Trollerin Yılı mı Olacak? Rusya’nın Eurovision Temsilcisi Little Big “Uno” ile Karşımızda

Rusya’da Little Big’in seslendireceği şarkının açıklanmasıyla hemen her yerde şarkıyla ilgili hayal kırıklığı belirten olumsuz yorumlara rastlamaya başladık. Tabi bizce bu durumun en büyük sebebi grubun şarkıyı önce klipsiz yayınlaması oldu.

Little Big’in daha önceki herhangi bir klibini izleyenler grubun şarkılarının kliplerdeki çılgın sahneler ve görsellikle birleştiğinde daha keyifli hale geldiğini biliyorlardır.

Şarkının klibini görene kadar biz de pek beğenmemiştik, ama sonrasında sevmeye başladık. Eğer mevzu komik ve trol bir dans ise Little Big İzlanda’yı kıskandıracak kadar iyi bir koreografi yapmış. Klipten yorumlayarak çok da göklere çıkarmak istemiyoruz, ancak eğer klipteki performansı ve dansları Eurovision sahnesine olduğu gibi taşımayı başarırlarsa ses getireceklerinden şüphemiz yok.

Grubun yayınladığı şarkıya şaşıranların Little Big’ten beklentisinin ne olduğunu da merak ediyoruz. Bizim gördüğümüz kadarıyla grup kendi tarzını hiç bozmadan yarışmaya katılacak ve en iyi bildiği işi yapacak.

Eurovision’un bu sene salgın hastalık gölgesinde yapılacağını hesaba katarsak, yarışma günü gelip çattığında Avrupa’daki insanların içinde bulunduğu psikolojik durum yarışmanın sonucunu da etkileyebilir.

Kasvetli ortamı dağıtıp geceye trol dansıyla renk katacak olan Little Big grubu, hali hazırda popüler bir grup olmasının da avantajı ile hiç kimsenin ön göremediği bir başarıya ulaşabilir. Sonucu önceden kestirmek elbetteki imkansız, ancak şimdiye kadar yaşanan olaylarla trol bir yıl haline gelen 2020, Eurovision’da trol bir şampiyon çıkarmak için kusursuz bir yıl olsa gerek.

Bakalım bu konuda birbiriyle rekabete girecek olan Rusya ve İzlanda’nın hangisi yarışmayı daha üst sırada bitirecek!

Videolarımızı izlediğiniz ve yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler! Yeni videolarda görüşmek üzere. Hoşça kalın!

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.