Bu Adamlar Bir Harika Dostum! Eurovision 2021’de Fransa ve Ä°srail Åžarkılarını Seçti – BuMesele

Bu Adamlar Bir Harika Dostum! Eurovision 2021’de Fransa ve Ä°srail Åžarkılarını Seçti

Åžundan hiç şüphemiz yok ki bu videoya tıklarken beklentiniz Fransa ve Ä°srail’in ÅŸarkılarıyla ilgili yorumlarımızı duymaktı. Merak etmeyin sıra onlara da gelecek ancak bizce en çok konuÅŸulması gereken konu onlar deÄŸil. Video baÅŸlığında da söyledik! Bu adamlar bir harika!

Hatırlayanlar olacaktır. Geçen sene “2020 Eurovision Åžarkı Yarışması yapılsaydı kim kazanırdı” baÅŸlıklı bir video yayınlamış ve sebeplerini açıklayarak cevabını The Roop olarak vermiÅŸtik. Grup bu sene henüz ulusal finali kazanmış deÄŸil ama rakiplerine bakarsak kaybetmeleri bizce imkansıza yakın. The Roop’un Litvanya ulusal finalini kaybetmesi, Dotter’ın geçen sene Melodifestivalen’i kaybetmesinden bile daha saçma bir sonuç olur.

Finali kazanıp kazanmayacağı, ya da Eurovision’da derece elde edip etmeyeceÄŸi gibi tahmin oyunlarına girmeden söyleyelim: The Roop’un bu seneki ÅŸarkısı “Discoteque” tek kelimeyle muhteÅŸem. EÄŸer bir kaza olmazsa, Vaidotas ve arkadaÅŸları Litvanya’yı Eurovision’da bir kere daha temsil etme hakkı kazanacaklar. Aksi durumda kaybeden Litvanya olur.

Grubun birden çok canlı performansını izlediÄŸimiz için rahatlıkla söyleyebiliriz ki, arenanın dolu olması durumunda “The Roop” Rotterdam’ı yıkacaktır.

Åžimdi gelelim Fransa ve Ä°srail ile ilgili yorumlarımıza. Ä°srail’in aday ÅŸarkıları uzun zamandır belliydi ve ilk yorumumuz hangisi seçilirse seçilsin geçen seneyi aratacağı ÅŸeklindeydi. Bize göre hiç bir özelliÄŸi olmayan 9 ÅŸarkının içinde kötünün iyisi diyebileceÄŸimiz bir ÅŸarkı seçildi. Åžimdiden çok beÄŸenenler olduÄŸuna eminiz ama bize göre Eurovision’da en ufak bir ÅŸansı olmayacak. Sadece biz deÄŸil, Eurovision’u takip eden herkes 2021 yarışmacılarının çoÄŸunu geçen seneden tanıyor. Karşısında onca güçlü rakip varken, yarışmaya geçen seneye göre daha sıradan bir ÅŸarkıyla katılan Eden Alene partinin tadını çıkarmaya bakacak.

Fransa’da sonuç en başından beri belliydi. Daha önceki yorumlarımız ne olursa olsun, bütün anketlerin ve bahislerin favorisi Barbara Pravi’ydi. Orada bir sürpriz yaÅŸanmadı ve ÅŸarkıcı Rotterdam biletini cebine koydu. Barbara çok baÅŸarılı bir müzisyen. Åžarkı da Fransa’nın 2017’den beri en iyi ÅŸarkısı.

Åžubat ve Mart ayları Eurovision açısından sıcak geçecek. Åžu ana kadar sadece 3 ÅŸarkı belli olmuÅŸ olsa da bir buçuk aydan kısa bir sürede 41 ÅŸarkının tamamını öğrenmiÅŸ olacağız. Åžarkısını merakla beklediklerimizin başında Dadi Freyr ve Samira Efendi gibi isimler var. Almanya’nın Ben Dolic’in yerine kimi göndereceÄŸi ve BirleÅŸik Krallık’ın James Newman ile devam edip etmeyeceÄŸi de cevap bekleyen sorular arasında. Bütün bu konular çok kısa bir süre sonra açıklığa kavuÅŸmuÅŸ olacak.

Geçen seneki ÅŸarkıcılar hakkında son durumu sizlerle paylaÅŸmadan önce yakında kapanacak olan büyük bir anketi sizlere hatırlatmak istiyoruz. Gelin Türkiye’nin en iyi Eurovision ÅŸarkısını sizlerle birlikte seçelim. EÄŸer bu videoyu 12 Åžubat 2021 tarihinden önce izliyorsanız açıklama kısmındaki linke tıklayın ve size göre Türkiye’nin en iyi Eurovision ÅŸarkısı için oy kullanın. Sonuçlar anket kapandıktan sonra kanalımızda olacak.

Bu hatırlatmanın ardından sizleri Eurovision 2021’e katılacak ÅŸarkıcıların son durumu ile baÅŸ baÅŸa bırakıyoruz. Ä°yi seyirler!

Videolarımızı izlediğiniz ve yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler! Yeni videolarda görüşmek üzere. Hoşça kalın!

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.