2020 Survivor’da Ä°zleyici Favorileri – Yarışmayı Kim Kazanacak? Ä°ÅŸte Ara Sonuçlar! – BuMesele

2020 Survivor’da Ä°zleyici Favorileri – Yarışmayı Kim Kazanacak? Ä°ÅŸte Ara Sonuçlar!

LiderliÄŸin sürekli el deÄŸiÅŸtirdiÄŸi 6 günlük mini anketimizde BuMesele izleyicilerinin favori Survivor yarışmacıları belli oldu. Verilen oylara göz attığımızda özellikle ilk 2 sırayı alan isimlerin büyük rekabeti öne çıktı. Survivor’da yaÅŸanması muhtemel yeni olayların bu sıralamayı deÄŸiÅŸtirip deÄŸiÅŸtirmeyeceÄŸi merak konusu.

Anketimizin sonuçlarını sizlerle paylaÅŸmadan önce önemli bir duyuru yapalım. BaÅŸlangıçta çok kısa süre açık tutmayı planladığımız anketimizde, ilk 2 sıra o kadar çok el deÄŸiÅŸtirdi ki, daha net bir sonuç elde edebilmek için anketi bir kereye mahsus olmak üzere 30 Mayıs’a kadar uzatmaya karar verdik. Yeniden oylamaya açtığımız anketimizi sayfanın altında bulabilirsiniz. Oylamanın bundan sonraki kısmında sadece bir yarışmacı için oy kullanabileceksiniz. Bakalım tek seçenekli oylama sistemi daha net bir sonuç ortaya çıkaracak mı?

Sözü fazla uzatmayalım ve sizleri “ara” sonuçlarla baÅŸ baÅŸa bırakalım. Ä°ÅŸte BuMesele izleyicilerinin ÅŸimdiye kadarki favori Survivor yarışmacıları. Ä°yi Seyirler!

The Poll is Now Closed / Anket kapanmıştır

Sizce 2020 Survivor'ı Kim Kazanacak? Favoriniz Kim?
Oyla

 

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.