2022 Eurovision’a DoÄŸru – Bölüm 13 – Hangi Yıl Daha Ä°yi? – Eurovision 2022 vs. Eurovision 2021 KarşılaÅŸtırması – BuMesele

2022 Eurovision’a DoÄŸru – Bölüm 13 – Hangi Yıl Daha Ä°yi? – Eurovision 2022 vs. Eurovision 2021 KarşılaÅŸtırması

Videomuza geçmeden önce sizleri 2022 Eurovision Şarkı Yarışması izleyici anketinde oy kullanmaya davet ediyoruz. Bu linke tıklayarak favori  şarkılarınız için oy kullanabilirsiniz. Bu seneki izleyici favorileri listesinde hangi şarkıların öne çıkacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

KarşılaÅŸtırmamıza geçmeden önce; yeni oyun kanalımız BuOyun’un 1000 aboneye ulaÅŸabilmesi için desteÄŸinizi bekliyoruz. Kanal 1000 aboneye ulaÅŸtığında verdiÄŸiniz desteÄŸe teÅŸekkür olarak sizler için özel bir Eurovision videosu yayınlayacağız. Bu linke tıklayarak kanala abone olabilirsiniz.

Yapılan yorumlarda bu seneki şarkı kalitesinden şikayetçi çok sayıda izleyicimiz olduğunu fark ettik. Aksi yönde düşünen ve şarkı kalitesinden gayet memnun izleyicilerimiz olduğunu da yine yaptığınız yorumlardan biliyoruz. Tartışmaya biz de katılmak ve geçen senenin şarkılarıyla bu seneki şarkıları karşılaştırmak istedik. Çıkan sonucu sizlerle paylaşıyoruz. Siz de yorumlarda kendi karşılaştırmalarınızı ve çıkan sonucu bizlerle paylaşın. Size göre 2021 mi, yoksa 2022 mi daha iyi şarkı kalitesine sahip?

Ä°yi seyirler!

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.