2022 Eurovision’da Finale Kimler Kalacak? – BuMesele

2022 Eurovision’da Finale Kimler Kalacak?

Son günlerde 2022 Eurovision şarkı yarışmasının provalarını merakla takip ettik. Bazı şarkıcılar haliyle beklentimizin gerisinde kalırken, bazıları da bize göre şanslarını bir hayli arttırdılar. Provaları ve bahisleri dikkate alarak, şimdilik çok fazla detaya da girmeden, ülkelerin finale çıkma şanslarını kendimizce değerlendirdik. Yaptığımız kısa değerlendirmeler birazdan sizlerle olacak.

Öncesinde yeni oyun kanalımız BuOyun’un 1000 aboneye ulaÅŸabilmesi için desteÄŸinizi bekliyoruz. Kanal 1000 aboneye ulaÅŸtığında verdiÄŸiniz desteÄŸe teÅŸekkür olarak sizler için özel bir Eurovision videosu yayınlayacağız. Bu linke tıklayarak kanala abone olabilirsiniz.

Sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuzla baş başa bırakalım. Her zaman olduğu gibi sizin düşüncelerinizi de merak ediyoruz. Yorum kısmını kullanarak size göre hangi ülkelerin finalist olacağını bizlerle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!

Videolarımızı izlediğiniz ve yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler. Kanala abone olduğunuzda yayınladığımız videolardan anında haberdar olmak için bildirim ziline tıklamayı, ayrıca Youtube uygulama ayarlarından bildirimlere izin vermeyi unutmayın. Yeni videolarda görüşmek üzere. Hoşça kalın!

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.