2022 Yaz Dizileri – Sezon Açıldı! – BuMesele

2022 Yaz Dizileri – Sezon Açıldı!

2022 yaz sezonunda ekranlarda olacak diziler şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor. Bu videoda 2022 yazında yayınlanacak bütün dizileri değil, yaz dizisi deyince akla gelen, daha çok romantik komedi türündeki dizileri göreceksiniz.  Sözü çok uzatmadan, işte karşınızda 2022’nin yaz dizileri.

Başroller: Cemre Baysel, Burak Çelik

Dizide Cemre Baysel ve Burak Çelik’e Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi oyuncular eşlik ediyor.

Çekimleri Gaziantep ve İstanbul’da devam eden “Senden Daha Güzel” 7 Haziran Salı günü saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Başroller: Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı

Aşk, macera, polisiye ve komedinin bir arada olduğu dizide polis akademisinden yeni mezun Naz (Sinem Ünsal), korumacı bir karakter olan annesi ve dayısıyla birlikte yaşamaktadır. Naz ve deli dolu bir polis memuru Pamir (Halit Özgür Sarı) gizli bir görevle Tardu Flordun’un canlandırdığı Tarık Koşuoğlu isimli bir mafya babasının peşine düşer.

Dizinin kadrosunda Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmas ve Şebnem Sönmez gibi isimler yer alıyor.

Seversin
Kanal: Kanal D
Yapım: KANAL D İÇ YAPIMLAR
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Barış Erdoğan, İlker Arslan

Başroller: Burak Yörük, İlayda Alişan

Şöhretinin zirvesinde tatminsiz genç bir aktör olan Tolga, üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm’de tezgahtar olarak çalışan Asya ile tanışır ve olaylar başlar.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin var.

Sevmek Zamanı
Kanal: ATV
Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Yıldız Hülya Bilban, Ömer Aydın
Senaryo: Nalan Merter Savaş

Başroller: İlhan Şen, Deniz Işın

Sevmek Zamanı, bir günde hayatları değişen Firuze ve Kaan’ın öyküsünü konu alıyor.

Dizide İlhan Şen ve Deniz Işın’a Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk ve Nimet İyigün gibi isimler eşlik edecek.

Ah Nerede
Kanal: Star
Yapım: 10. Ev Yapım
Yönetmen: Bülent İşbilen
Hikaye: Orhan Aksoy
Orijinal Filmin Senaryosu: Sadık Şendil
Uyarlama Senaryo: Kübra Sülün, Meryem Demirli

Başroller: Oktay Çubuk, Nil Keser

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan “Ah Nerede” 47 yıl sonra dizi olarak izleyiciyle buluşacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Tarık Papuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Berfe Sancak, Melis Özçimen, Derya Alabora, Mert Carim, Bala Atabek, Ahsen Türkyılmaz gibi isimler var.

İçimizdeki Ateş
Kanal: ATV
Yapım: Fabrika Yapım
Yönetmen: Murat Onbul

Oyuncular: Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Gizem Arıkan, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu, Hazım Körmükçü

Yeni mezun genç avukat adayları Mert, Bahar, Hale ve Ege Ünlü Avukat Doğan Yener ve eşi Tülin Tan’ın yanında staja başlarlar. Staj süresince beladan uzak kalmaları gerekmektedir.

Gül Masalı
Kanal: ATV
Yapım: Pastel Film
Yönetmen: Sadullah Şentürk
Senaryo: Aybars Bora, Dilek Aydoğdu

Başroller: Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir

Dizi de ayrıca Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi isimler yer alıyor.

Balkan Ninnisi
Kanal: TRT1
Yapımcılar: Yalçın Arı, Uğur Uzunok
Yönetmen: Doğan Ümit Karaca
Senaryo: Uğur Uzunok

Başroller: Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk

Dizide, birbirlerini çok seven Türk ve Makedon iki gencin, sevdaları uğruna verdikleri mücadelenin öyküsü anlatılırken, ailelerinin yaşamlarından da kesitler sunuluyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Suzan Akbelge, Can Kolukısa, Hakan Boyav, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Burak Rahman, Süleyman Kara, Emine Halil, Kaan Turgut ve Erman Saban da yer alıyor.

Duy Beni
Kanal: Star
Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Ali Balcı
Senaryo: Makbule Kosif

Başroller: Rabia Soytürk, Caner Topçu

Bir gençlik draması olarak tanıtılan dizide Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun yanı sıra Helin Kandemir, Berk Hakman ve Burak Can gibi oyuncular da yer alıyor.

Tozlu Yaka
Kanal: FOX
Yapım: NTC Medya
Yönetmen: Semih Bağcı

Başroller: Nilsu Berfin Aktaş, Burak Dakak

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çağla Şimşek, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın ve Nur Yazar yer alıyor.

Bakalım liseli gençlerin hikayesini anlatacak olan bu dizi yeni nesil “Pis Yedili” olmayı başarabilecek mi.

Siz bu dizilerden hangilerini izlemeyi düşünüyorsunuz? Size göre bu yılın en popüler yaz dizisi hangisi olacak?

Videolarımızı izlediğiniz ve yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler. Kanala abone olduğunuzda yayınladığımız videolardan anında haberdar olmak için bildirim ziline tıklamayı, ayrıca Youtube uygulama ayarlarından bildirimlere izin vermeyi unutmayın. Yeni videolarda görüşmek üzere. Hoşça kalın!

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.