2023 Yaz Dizilerinden Son Haberler! – BuMesele

2023 Yaz Dizilerinden Son Haberler!

4 Dizinin İsmi değişti – Sürpriz Başrol – 2023 Yaz Dizilerinden En Son Haberler

2023 yaz sezonunda ekranlarımızı şenlendirecek olan dizileri daha önce sizlerle paylaşmıştık. O videomuzdan bu yana dizilerle ilgili yeni gelişmeler yaşandığından, bir güncelleme videosu yayınlamamız elzem oldu. Sözü çok uzatmadan, işte karşınızda aralarında ismi değişen dizilerin de bulunduğu 2023’ün yaz dizileriyle ilgili en güncel haberler.

Maviye Sürgün
Kanal: Show TV
Yapım: O3 Medya
Yönetmen: Nezaket Coşkun

Başroller: Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak

Diğer Oyuncular: Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş, Hakan Salınmış, Mina Koyuncular,

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süre açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali, eşi Ayda’nın talihsiz hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak butik otel işleten kayınpederi Salih’in yanına taşınır.

Alışageldiğimiz yaz dizisi formatından farklı bir yapım olarak karşımıza çıkan Maviye Sürgün 12 Haziran’da Show TV’de yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Intermedya’nın İspanyolca yayın yapan Amerikan kanalı Telemundo ile yaptığı işbirliği sonucu ortaya çıkan dizi 26 bölüm olarak çekildi ve reyting kaygısı olmadan yaz sezonu boyunca ekranlarda olacak.

Kısmet
Kanal: Fox TV
Yapım: NTC Medya
Yönetmen: Semih Bağcı
Senaryo: Mahinur Ergun, Yusuf Reha Alp,

Başroller: Özge Özacar, Cem Gelinoğlu,

Diğer Oyuncular: Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz, Naz Öngen

Avukat Doğan ile komşusu Melike’nin eğlenceli ve çekişmeli hikâyesini anlatacak olan dizi Melike’nin Doğan’ın düğünü motosikletle basıp damadı kaçırmasıyla başlayacak.

Avukat Doğan ile komşusu Melike arasında 5 yaşından beri süre gelen aşk hikayesini ve nasıl olup da kavuşamadıklarını anlatan “Kısmet” dizisi 16 Haziran Cuma günü Fox Tv’de başlıyor. Rol aldığı komedi filmlerinden tanıdığımız Cem Gelinoğlu’nun başrolünü Özge Özacar ile paylaştığı dizinin yazın en iddialı yapımlarından biri olması muhtemel.

Yaz Şarkısı (eski adı “Gül ve Diken”)
Kanal: Fox TV
Yapım: Pastel Film
Yönetmen: Doğa Can Anafarta
Senaryo: Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel, Görkem Tüzün,

Başroller: Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç,

Diğer Oyuncular: Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç, Selin Vardarlı

Yaz adında güzel bir genç kızın renkli ve eğlenceli hikayesini konu alacak.

Başrolünde Nilsu Berfin Aktaş’ın oynayacağı “Gül ve Diken” dizisinin yeni ismi “Yaz Şarkısı” oldu. Oyuncunun dizide canlandıracağı karakterin ismi de, dizi ismiyle birlikte “Yaz” olarak değiştirildi. Ayrıca Nilsu Berfin Aktaş’ın başrolü paylaşacağı isim de Mustafa Mert Koç oldu.

Çok yakında başlayacak olan dizide, İstanbul’a gelerek babasının hayalini gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın öyküsü anlatılıyor. Çekimler Rize’nin büyüleyici doğasında başladıktan sonra İstanbul’da devam ediyor olacak.

Ya Çok Seversen (eski adı “Gün Işığım”)
Kanal: Kanal D
Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Kübra Sülün

Başroller: Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan,

Diğer Oyuncular: Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca, Adin Külçe

Oğuz, Alaca Holding’in veliahtıdır. Babası bıraktığı vasiyette kendisinin vefatından sonra Oğuz’un şirketin başına geçmesini ve ikinci eşinden olan çocuklarına göz kulak olmasını ister. Ancak Oğuz’un vasiyeti yerine getirmeye hiç gönlü yoktur ve yolu, kardeşleriyle birlikte dolandırıcılık yapan Leyla ile kesişir.

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın olduğu Gün Işığım dizisinin ismi de “Ya çok seversen” olarak değiştirildi. Geçen yıl başrolünde Berk Oktay’ın rol aldığı “Bir Küçük Gün Işığı” dizisi ile karıştırılabilme ihtimaline karşı bu isim değişikliğinin çok yerinde olduğunu düşünüyoruz.

Bu arada geçen videomuzdan bu yana dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı kesinleşti.

Hayatımın Neşesi (eski adı “Neşeli Günler”)
Kanal: TRT 1
Yapım: Goya Entertainment
Yönetmen: Şahin Altuğ
Senaryo: Ekin Atalar

Başroller: Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin,

Diğer Oyuncular: Metin Coşkun, Uğur Demirpehlivan, Selma Güneri, Aras Şenol, Gizem Kala, Ezgi Tombul, Özlem Ünaldı, Süreyya Güzel, Nisan Dökmeci

“Hayatımın Neşesi” dizisi, tıp fakültesini yarıda bırakıp evlenen Neşe’nin, çocukları büyüdükten sonra aftan yararlanarak okuluna geri dönmesiyle gelişen olayları anlatacak.

İsmi değişen diziler kervanına başrolünde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin’in olduğu “Neşeli Günler” dizisi de katıldı. Dizinin yeni adı “Hayatımın Neşesi” oldu.

Dizi, tıp fakültesini yarıda bırakıp evlenen Neşe’nin, çocukları büyüdükten sonra, aftan yararlanarak okuluna geri dönmesini konu alıyor.

Bu arada dizinin kadrosuna katılan isimlerden biri de Yeşilçam oyuncusu Selma Güneri oldu. Güneri, Neşe’nin annesi Rüçhan‘ı canlandıracak.

Benim Güzel Ailem (eski adı “Eski Yeni”)
Kanal: TRT 1
Yapım: Fabrika Yapım
Yönetmen: Sadullah Celen
Senaryo: Baykut Badem

Oyuncular: Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Barış Yıldız, Erdem Akakçe, Ebrar Karabakan, Toprak Can Adıgüzel, Hira Koyuncuoğlu, Nergis Kumbasar, Meltem Pamirtan, Emre Akkuş, Tolga Ortancıl, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yade Arayıcı, Ahmet Hakan Ünal,

Önceki adı “Eski Yeni” olan TRT dizisi “Benim Güzel Ailem” kadrosuyla dikkat çeken bir aile dizisi. Fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizi 21 Haziran Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kendi Düşen Ağlamaz
Kanal: TRT 1
Yapım: NGM Medya
Yönetmen: İnci Balabanoğlu,
Senaryo: Gülbike Sonay Üte, Tuna Kıygı,

Başroller: Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz, Selen Soyder,

Diğer Oyuncular: Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz, Yiğit Kaan Yazıcı, Yonca Şahinbaş,

Alize, doğduğu gün annesini kaybeden bir genç kızdır. Babasının yeniden evleneceğini öğrenince çılgına döner ve intikam almak için onun evlenmesine asla izin vermeyeceği bir adamla numaradan izdivaç yapmaya karar verir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

Başrollerinde genç oyuncular Eylül Tumbar ve Enes Koçak’ın olduğu bir başka TRT 1 dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz” 22 Haziran Perşembe günü başlıyor. İlk bölüm fragmanı çok kısa bir süre önce yayınlanan dizi geniş oyuncu kadrosundaki Hakan Yılmaz ve Selen Soyder gibi isimlerle de dikkat çekiyor.

Vermem Seni Ellere
Kanal: ATV
Yapım: AKN Yapım
Yönetmen: Ali Balcı

Başroller: Emre Bey, Buse Meral,

Diğer Oyuncular: Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, İlayda Ildır, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran,

Dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş’le, her türlü maceranın ve aksiyonun tutkunu Mehmet’in hikayesini anlatan Vermem Seni Ellere dizisi “Forever More” adlı yabancı diziden uyarlanmış.

Başrollerinde Emre Bey ve Buse Meral’in olduğu “Vermem Seni Ellere” dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Yayın günü olarak hafta için günleri seçen diğer pek çok dizinin aksine “Vermem Seni Ellere” 18 Haziran Pazar günü ATV’de başlıyor.

Üvey Anne
Kanal: ATV
Yapım: ONN Medya
Yönetmen: Yasemin Türkmenli
Senaryo: Yasemin Kırbaş

Oyuncular: Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse, Aslı Tandoğan,

Yakında ekranlarımıza gelecek olan dizi, alışılagelmiş yaz dizilerinden farklı olarak bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikayesini anlatacak.

ATV’nin bu yaz ekranlara gelecek bir diğer dizisi “Üvey Anne” 19 Haziran Pazartesi başlıyor. Başrollerinde Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse ve Aslı Tandoğan’ın olduğu dizi romantik komedi türündeki yaz dizilerinin aksine bir aile draması olarak dikkat çekiyor.

Dönence
Kanal: Kanal D
Yapım: D Media
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Nuray Uslu

Başroller: Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu,

Diğer Oyuncular: Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant,

Yaz dizi severlerin bu yaz en heyecanla beklediği dizilerin başında Kanal D’nin Dönence adlı dizisi geliyor. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun olduğu dizi ilk fragmanıyla bir hayli ilgi uyandırdı. Dizinin kesin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Sosyete Doktoru
Kanal: Kanal D veya TV8
Yapım: Mednova
Yönetmen: Başak Soysal

Başroller: Kaan Yıldırım, Ayça Ayşin Turan veya Sinem Ünsal

Diğer Oyuncular:

“Royal Pains” isimli Amerikan dizisinden uyarlanacak olan Sosyete Doktoru başarılı bir acil servis doktorunun hikayesini konu alacak.

Mednova imzalı “Sosyete Doktoru” dizisi için hazırlıklar sürüyor. Daha önce Kanal D’de yayınlanacağını belirttiğimiz dizi için yapımcılar TV8 ile görüşme halinde. Dizinin başrolünde Ayça Ayşin Turan’ın olması bekleniyordu, ancak son haberler yapımcıların başrol için Sinem Ünsal ile görüştüğü şeklinde. Bakalım önümüzdeki günler nasıl gelişmeler getirecek.

Şimdi gelelim bir önceki yaz dizileri videomuzda yer verdiğimiz ancak yaz sonunda (Eylül ayında) yayınlanacak olan yeni sezon dizilerine. Yeni sezonla ilgili daha kapsamlı videolarımız yakında sizlerle olacak.

Dilek Taşı
Kanal: Kanal D
Yapım: Pastel Film
Yönetmen: Altan Dönmez
Senaryo: Can Sinan

Başroller: Salih Bademci, Hazal Subaşı
Diğer Oyuncular: Ozan Dolunay, Teoman Kumbaracıbaşı, Özge Özberk, Çiçek Dilligil, Perihan Savaş, Elif Doğan

1980’li yıllarda geçen bir hikaye ile karşımıza gelecek olan “Dilek Taşı”nın çekimleri 15 Haziran’da başlıyor. Başrollerinde Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın olduğu Kanal D dizisinin kadrosuna son olarak Ozan Dolunay katıldı. Oyuncu, Hazal Subaşı’nın Figen karakterinin nişanlısı Kenan’ı canlandıracak.

İki Yabancı
Kanal: Fox TV
Yapım: Tims&B
Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
Senaryo: Ethem Özışık

Başroller: Hande Erçel, Burak Deniz,

Diğer Oyuncular: Gülçin Hatıhan, Cem Davran, Aslı Orcan, Muttalip Müjdeci, Menderes Samancılar,

Hande Erçel ve Burak Deniz’i yeniden bir araya getiren “İki Yabancı” dizisinde, genç yaşta başarılı bir savcı olan Leyla, peş peşe işlenen cinayetlerin sırrını çözmeye çalışacak. Burak Deniz ise çoklu kişilik bozukluğu yaşayan televizyoncu Kenan rolüyle karşımızda olacak.

İki Yabancı dizisinin Eylül ayında Fox TV ekranlarında olması bekleniyor.

Ruhun Duymaz
Kanal: Fox TV
Yapım: O3 Medya
Yönetmen: Aytaç Çiçek
Senaryo: Ayşe Üner Kutlu

Başroller: Şükrü Özyıldız, Burcu Özberk,

Diğer Oyuncular: Gamze Doğanoğlu, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Ülkü Duru, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Mert Öner,

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk’in olacağı “Ruhun Duymaz” dizisi de yaz sonunda ekranlarımıza gelecek bir başka dizi. Dizide uluslararası bir suç örgütünün peşinde olan ajan Onur’un hikayesini izleyeceğiz. Fox TV’de ekrana gelecek olan dizide Burcu Özberk “Ece” karakterini, Şükrü Özyıldız ise “Onur” karakterini canlandıracak.

Bu yazıyı paylaşın!

Bir Yorum Ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Copyright © BuMesele.com / İzinsiz kullanılamaz.